HACKCHECKER
SECURITY AS A SERVICE!

HackChecker ontzorgt de onderneming van cyberdreigingen en aanvallen die impact hebben op de business continuity zodat de onderneming zich veilig kan richten op hun core business.

Waarom kiezen voor HackChecker

1 muisklik door een werknemer is al genoeg

Voorkom reputatieschade en financiele schade

Uw data zijn niet veilig, daar is bescherming voor nodig.

Onze diensten:

Vulnerability Scanner

De Vulnerability Scanner scant continu naar kwetsbaarheiden in uw gehele IT infrastructuur, zowel van buitenaf als van binnenuit.

Webapplicatie Security

De Webapplicatie Security beschermt uw (kritische) webapplicaties en scant continu naar kwetsbaarheiden in uw webapplicatie.

Network Security Audits

De Network Audit is een additionele module die controleert en inzichtelijk maakt in hoeverre uw IT infrastructuur voldoet aan de informatie beveiligingsstandaarden.

Phising as a service

Phishing As A Service is een online "hengel" dienst via bijvoorbeeld phising e-mails, die de organisatie bewust maakt van het fenomeen phising. Dit verkleint de kans op een cyberaanval en de mogelijke impact daarvan op de bedrijfsvoering.

Hacker Alert

Hacker Alert laat alarmbellen rinkelen door het aanleggen van een mijnenveld aan struikeldraden voor kwaadwillenden.

Cyberrisico Verzekering

De Cyberrisico Verzekering is een verzekering via Lanschot Chabot en biedt dekking tegen cyber risico's.

Scan uw website gratis op informatieveiligheid!

Waarom kiezen voor HackChecker?

Digitale veiligheid, cyber security, is essentieel voor het functioneren van onze maatschappij. De AIVD ziet digitale aanvallen als één van de grootste dreigingen waar Nederland op dit moment mee te maken heeft. Hoogwaardige digitale aanvallen, al dan niet met een economisch motief, vormen een toenemende en omvangrijke bedreiging voor het functioneren van het publieke leven, vitale sectoren en het bedrijfsleven.
HackChecker ontzorgt uw onderneming van cyberdreigingen en aanvullen die impact kunnen hebben op de continuïteit van uw bedrijf. Hierdoor kunt u zich voor honderd procent focussen op uw core business.
HackChecker biedt cybersecurity diensten aan die uw IT infrastructuur continu scannen en bewaken. Onze diensten zoeken naar kwetsbaarheiden in uw netwerk en maken deze zichtbaar. Wij scannen uw webapplicaties, checken de compliancy van IT beveiligingsnormen en creëren bewustzijn in uw organisatie over cyberdreigingen.

Scan nu gratis mijn organisatie

Maak kennis met onze klanten