Diensten

Vulnerability Scanner

De netwerk vulnerability scanner die HackChecker aanbiedt, bestaat uit 8 Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of kwetsbaarheden in de netwerk- of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen, dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm.

Webapplicatie Security

Uw kritische webapplicatie is bij HackChecker optimaal beveiligd dankzij de optimaal ingerichte webapplicatie security. Doordat HackChecker met de Guardian360 software constant scant op kwetsbaarheden in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen, verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk.

Network Security Audits

HackChecker is door middel van het Guardian360 platform in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP, NCSC, BIG, BIC, DigiD Norm 1.0, DigiD Norm 2.0. Met de Compliancy audits laten wij u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met de Guardian360’s compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy.

Phising as a service

“Phishing” betekent het “hengelen” van kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens. Vaak gebeurt dit via e-mail. Iemand ontvangt een e-mail die er geloofwaardig en betrouwbaar uitziet, maar waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Op het moment dat de ontvanger daarop klikt, dringt de aanvaller binnen in het systeem van de gebruiker.

Hacker Alert

Waarschijnlijk heeft u al een aantal maatregelen getroffen om een cybersecurity incident te voorkomen. De meeste organisaties hebben al antivirus geïnstalleerd, een firewall geplaatst en maken gebruik van (online) back-up.

Cyberrisico Verzekering

Voor veel organisaties is het onduidelijk wat er geregeld moet worden om bepaalde risico’s af te dekken. Ook de kosten die hiermee geboeid zijn, zijn voor veel organisaties niet duidelijk. Daarom biedt HackChecker een verzekering aan die de cyberrisico’s dekt. Met deze cyberrisico verzekering bent u ervan verzekerd dat uw IT-omgeving en webapplicaties continu gemonitord worden op kwetsbaarheden. Mocht een kwaadwillende er desondanks in slagen in uw netwerk te infiltreren, dan slaat onze bekende Canary alarm.

Scan gratis uw website op informatieveiligheid!

Maak kennis met onze klanten