PHISHING AS A SERVICE

PHISHING AS A SERVICE

“Phishing” betekent het “hengelen” van kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens. Vaak gebeurt dit via e-mail. Iemand ontvangt een e-mail die er geloofwaardig en betrouwbaar uitziet, maar waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Op het moment dat de ontvanger daarop klikt, dringt de aanvaller binnen in het systeem van de gebruiker.

PHISHING AWARENESS SECURITY

HackChecker biedt met haar Phishing as a Service van Guardian360 een phishingdienst voor organisaties die zelf geen phishing software programma willen ontwikkelen, maar wel snel aan de slag willen gaan met het creëren van bewustwording over het phishing. Wanneer u en uw medewerkers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken en methodes die gebruikt worden, zullen zij minder vlug in de val van phishing trappen.

CONTINU PROCES

Ook voor het bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging, geldt dat het een doorlopend proces moet zijn. E-mailontvangers moeten er met regelmaat aan herinnerd worden welke gevaren op de loer liggen en op welke signalen zij alert moeten zijn. Daarom biedt HackChecker haar dienst aan als een continu proces, zodat iedereen op elk moment van de dag scherp blijft.

WERKWIJZE

HackChecker beschikt over een platform met een compositie van een groot aantal standaard phishing mails. U kiest vervolgens een aantal e-mails uit die voor uw organisatie en/of branche van toepassing zijn. Zo hebben wij templates specifiek voor de accountancy, zorg, (lokale) overheid, financiële dienstverlening en vele andere typen organisaties. Wij voegen doorlopend nieuwe templates toe, zodat ontvangers steeds een nieuwe test voorgeschoteld krijgen.

Scan gratis uw website op informatieveiligheid!

Maak kennis met onze klanten