Vulnerability Scanner

VULNERABILITY SCANNER

De Netwerk Vulnerability scanner die HackChecker aanbiedt, bestaat uit 8 netwerk scanners die in- en rondom uw netwerk continu zoeken naar zwakke plekken of kwetsbaarheden. De Nederlandse Guardian360 software die HackChecker hiervoor gebruikt, heeft een ingebouwde alarmfunctie genaamd 'Canary'. Dringt er ondanks alle vormen van beveiliging toch een indringer binnen, dan slaat onze 'Canary' direct alarm. Een eventuele indringer of hacker wordt vervolgens onmiddellijk geïdentificeerd door het 24/7 opererende Security Operations Center (SOC).

CONSTANTE SECURITY SCAN

HackChecker ziet informatiebeveiliging als een continu proces. Hackers worden steeds slimmer en vinden telkens weer nieuwe mogelijkheden om computersystemen binnen te dringen of om wachtwoorden te kraken of te achterhalen. Elke maand komen er talloze nieuwe kwetsbaarheden aan het licht. Dat wil zeggen dat een netwerk, dat vorige week nog helemaal safe leek te zijn, vandaag opeens uiterst kwetsbaar kan zijn. En dat terwijl u niets aan uw website heeft veranderd!

WERKWIJZE

HackChecker is al vele jaren gespecialiseerd in informatiebeveiliging en het Guardian360 team is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe webapplicaties. Naast de voor de hand liggende certificeringen beschikken wij over de gerenommeerde OSCP certificering.
HackChecker houdt zich constant bezig met het verder uitbreiden van het bestaande beveiligingsplatform. Er worden steeds nieuwe scanners toegevoegd en verder geïntegreerd. Door het scannen van een groot aantal netwerken, kan HackChecker opgedane kennis over kwetsbaarheden in het ene netwerk, inzetten bij het scannen van alle andere netwerken. Daarnaast voert HackChecker met grote regelmaat zogenaamde ‘penetration testen’ uit. Hierbij doen wij telkens nieuwe ervaringen op die weer vertaald worden naar onze automatische scanners.

ACCEPTEER DAT HET MIS KAN GAAN

Bij HackChecker sluiten wij onze ogen niet voor de realiteit: hoe goed uw netwerk ook gemonitord wordt, het kan tóch een keer mis gaan. Daarom is de Hacker Alert van Guardian360 ontwikkeld. Wanneer wij verdacht netwerkverkeer signaleren, stellen wij u daarvan onmiddellijk op de hoogte, zodat u à la minute kunt ingrijpen. Uiteraard staat het team van HackChecker u op dat moment bij.

Scan gratis uw website op informatieveiligheid!

Maak kennis met onze klanten