Webapplicatie Security

WEBAPPLICATIE SECURITY

HackChecker beveiligt uw kritische webapplicatie optimaal dankzij de continu up to date ingerichte webapplicatie security. Doordat HackChecker met de Guardian360 software doorlopend scant op kwetsbaarheden in uw webapplicatie, web- en databaseserver en andere systemen, verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk.
De bewustwording over bijvoorbeeld de dreiging van cyberspionage wordt steeds groter, maar bedrijven weten vaak onvoldoende hoe zij zich hiertegen kunnen beschermen. De overheid adviseert daarom regelmatig preventieve maatregelen te nemen.

DIRECT OP DE HOOGTE VAN INDRINGERS

Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanners toch een indringer of hacker erin slagen uw webapplicatie binnen te dringen, dan slaat onze de ‘Hacker Alert’ een stil alarm. Het Security Operations Center (SOC) dat 24/7 opereert, identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens meteen. Bij HackChecker noemen we het ‘Managed Security’. U ervaart het als ‘Nachtrust’.

BEVEILIG UW WEBAPPLICATIE

HackChecker neemt met de webapplicatie scanner van Guardian360 de gehele webapplicatie beveiliging onder de loep. Zo scant HackChecker onder andere op injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie. Iedere webapplicatie is in de meest optimale vorm beveiligd dankzij de veelzijdigheid van onze Guardian360 scanners.

WERKWIJZE

HackChecker is al vele jaren gespecialiseerd in informatiebeveiliging en het Guardian360 team is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe webapplicaties. Naast de voor de hand liggende certificeringen beschikken wij over de gerenommeerde OSCP certificering.
HackChecker houdt zich constant bezig met het verder uitbreiden van het bestaande beveiligingsplatform. Er worden steeds nieuwe scanners toegevoegd en verder geïntegreerd. Door het scannen van een groot aantal netwerken, kan HackChecker opgedane kennis over kwetsbaarheden in het ene netwerk, inzetten bij het scannen van alle andere netwerken. Daarnaast voert HackChecker met grote regelmaat zogenaamde ‘penetration testen’ uit. Hierbij doen wij telkens nieuwe ervaringen op die weer vertaald worden naar onze automatische scanners.

Scan gratis uw website op informatieveiligheid!

Maak kennis met onze klanten